Roller Coaster Tycoon deel 1 en 2

Misschien ben ik wel een beetje snel overprikkeld dat ik dit bij ugly sounds heb neergezet, maar de eerste 2 Roller Coaster Tycoon spellen hebben niet echt een al te fijne noisetrack. Zéker als je al een beetje gevorderd bent in het spel en al een aardig pretparkje in elkaar hebt gezet.
Ik hou van deze game, dat ten eerste. Maar één van de weinige problemen die ik als kind en als volwassene ondervond bij dit spel is werkelijk álle geluiden, muziekjes en stemmen van de gasten in het park hoor je op het gegeven moment kriskras door elkaar. To sum it up: je hoort achtbanen, je hoort geschreeuw, je hoort een draaimolen, je hoort de message bar keer op keer, je hoort een wc doorspoelen, je hoort gelach, gekots, gepraat, gekwaak. Je hoort op het gegeven moment de hele poespas DOOR ELKAAR, waar je ook naartoe gaat (oke, als je buiten de boundries van het park gaat is het lekker stil natuurlijk).
Nu moet ik zeggen, ik heb geen idee hoe dit opgelost zou kunnen worden, het is echt een beetje filteren. Wat ik wel denk is dat het heel erg zou helpen als de geluiden van de attracties een stuk minder aanwezig zouden zijn (dat loop geluid van die rails de hele tijd X( en de muziek van de attracties niet door elkaar zou spelen. Het is iets om over na te denken. Maar ik merkte dat mij gewoon geen focus gegunt werd op een bepaald punt in het spel. Misschien kan de speler het zelf oplossen door de attracties gewoon wat verder uit elkaar te plaatsen?
Oh jaa en dat introliedje van deel 1 is IRRITANT! Ik hou niet van blije kermisliedjes maar hij staat dan ook nog op ‘repeat’ en zit totaal geen variatie in.